Anunturi

banner-parcindustrial


 ANUNT
Dividende

   SC Automecanica SA, cu sediul in Medias, str. Aurel Vlaicu nr. 41 jud. Sibiu, inregistrata la ORC Sibiu sub nr. J32/37/1991, avand CUI RO 804021, a hotarat repartizarea de dividende catre persoanele care au calitatea de actionar la data de 15.12.2016.

   Plata dividendelor se efectueaza zilnic, la casieria societatii, incepand cu data de 23.01.2017, in baza actelor de identitate ale actionarilor sau procura legalizata. Valoarea neta a dividendului este de 0,2375 RON/actiune (47,5 lei pentru un cupon de 200 actiuni). Impozitul pe dividend va fi calculat si retinut de catre societate din cuantumul dividendului brut in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

   Plata dividendelor se poate face prin mandat postal sau virament bancar la cererea expresa a actionarului la care se anexeaza copia actului de identitate. In aceasta situatie, actionarul va achita comisionul de viramanet bancar sau mandat postal. Cererea va fi adresata la adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau fax: 0269/803606.
   In cazul actionarilor decedati, plata dividendelor se va realiza numai dupa operarea in Registrul actionarilor de catre SC Depozitarul Central SA a certificatului de mostenitor.